Oulussa satoi tänään ensilumi, mutta eihän se pysyvää ole, rännäksi ja vedeksi muuttui jo puoleltapäivin. Sain perjantaina e-mailia kokemuskouluttaja paikasta mutta en vieläkään tiedä pääsenkö siihen, aikoivat ilmoittaa tänään maanantaina.

Vasen lonkka on kipuillut ja toivon nyt vaan että se ei murru tai lähde pois paikoiltaan, lääkäri kun uhkasi jo aiemmin että se on herkkä luksoitumaan, eli lähtemään pois paikoiltaan. Tämähän on se lonkka joka on leikattu jo viiteen kertaan, kyllähän tuo jo riittäisi tuolle lonkalle. Nyt vaan peukut pystyyn että se on vaan jotain lihaskipua tai sellaista rasituksesta johtuvaa. Pitää kai soittaa lääkärille muutaman päivän päästä jos ei tilanne rauhoitu. :(

Muuten on mennyt hyvin. Selkä on ollut loistokunnossaja kävelykin on parantunut huomattavasti, kävelen jo ilman keppiä aikalailla. Kaverit sanoo ettei enää paljon huomaa keinumista kävelyssä, mutta kai ne on jo niin tottuneet minuun etteivät huomaisi vaikka mulla olis pää kainalossa..  :)) heheh.

On se muuten ihana ku on niin ihania kavereita ympärillä. Eivät huomauttele vaikka joskus kävely on vaikeaa tai muuten nilkuttaa.. Joskus kun saa katseita kaupungilla tms.. se ärsyttää joskus suunnattomasti, mutta kaverit... ne on aina tukena ja muutenkin ymmärtävät jos on väsynyt yms. Kiitos siitä kaikille kavereilleni. :)