No niin nyt on sitten viimeinen ilta täällä Rokualla. Voisin sanoa että onneksi ...

 

Olin viikonlopun kotona vaikka täällä oli tähtitanssit ja Kari Vepsä esiintymässä mutta en halunnut jäädä ku jotenkin tuo koti-ikävä kaihersi niin kovasti. Tulin tänään tänne vielä yhdeksi yöksi ja huomenna lopputarkastukset ja kotiin.

 

Kuntoutus on ollut aika tylsä, mutta kuitenkin kunto on noussut. Mukavaa täällä oli TEKLI:n porukka kiitos teille ja Keijolle erityisesti.. terveiset pojille :o)

 

Kunto todellakin nousi ja sain uutta potkua kuntoiluun kotonakin. Jatkan käymällä altaalla ja kuntosalilla kerran viikossa. Kävely on entisestään suoristunut ja vasemman jalan voima on kasvanut. Selän lihakset on kyllä aika rampissa näin äkkiseltään jumpattuna, mutta eiköhän nekin tästä vähitellen rentoudu. Muuten selkä on kyllä todella hyvässä kunnossa.

 

Apilastakin tuli jo kutsukirje että ovat saaneet maksusitoumuksen, eli Apilaankin on siis paikka auki.. no jospa menisin ensi maaliskuussa niin ehtisi toipua tästä kuntoutuksesta ensin...niin ja onhan mulla tuo kokemuskoulutuskoulutuskin vielä kesken.. :o)