Olipas se suomen kesä taas lyhyt. Tuntuu ettei ole ehtinyt mitään tehdä ku tuntuu jo syksyn koleus jäsenissä. Viime yönä oli kuulemma jo lapissa ollut pakkasta huh huh. Uusia perunoita ja silliä voikastikkeella tuli käytyä tädin luona nauttimassa, nam.
Selkä on ollut kipeä jäykistetyn kohdan alueelta viime aikoina en tiedä miksi mutta istumista ei saa harrastaa ku korkeintaan puolituntia tai seuraavat kaksi päivää menee sängyssä. Jalkapohjat, päkiät ka varpaat on oireilleet kivasti näin syksyn tullen, kävely on vaikeaa. Täytyy siis tyytyä vesijuoksuun, siellä sitä saa liikuntaa ja vauhtia kerran viikossa. Kuntosali hoitaa kerran viikossa tuon lihaskunto puolen.
Hiuspidennykset on poistettu ja hiukset leikattu lyhyeksi sekä oma väri palautettu :). Lapsenlapsi kasvaa ja on oppinut jo ryömimään. Mummoilu on ihanaa, vaikka ei saa kovin paljon tuollaista 10kg:n painoista tylleröä nostella kyynärpään tekonivelen rajoituksen vuoksi, niin ei sitä malta olla halailematta ja pakko on sylissä pitää.




Nyt on hyvä odotella talvea ja seuraavaa kolmenviikon laitoskuntoutus jaksoa jos sen kela taas antaa, ajattelin Kankaanpään paikan käydä katsomassa oliskohan se minun paikkani :).