No niin ensimmäinen viikko kuntoutuksessa melkein lopussa. Täällä on iso talo jossa monenmoista vapaa-ajanohjelmaa löytyy viikon mittaan. On keilattu keilarissa, juu ihan oikeassa keilahallissa joka sijaitsee talon alakerroksessa. Keilaus meni hyvin keveällä ja kahvallisella pallolla ja jopa kaatojakin tuli, ensimmäinen heti 9 keilaa nurin ja yks täys kaato :) mestari syntyissään (enkä muuten ole koskaan edes keilahallissa käynyt). Samassa paikassa viereisessä hallissa on ilmakivääriammuntarata, ja sitäkin on sitten kokeiltu ja hyvin sekin meni, kaksi 5:n lappua ammuin, ensimmäisessä muutama huti mutta toinen lappu kaikki mustalle ja yksi ihan täys 10, Sussie mestariampuja :). Karaokea on ravintolassa (A oikeuksin) pari kertaa viikossa ja tanssit tiistaisin jonkun bändin kera. Vanhat (abit) kävi tanssimassa ja oli upeita pukuja.

Paikasta muuten. Allas on aika pieni, kapea eikä kovin syvä. Minun ryhmät ja yksilöallas on aina terapia altaassa joka on aika syvä 160 senttiselle ku kaulaan asti vettä mutta kyllä siellä räpistelee. Poreallas löytyy ja niska hieronta pisteet.

Kuntosalissa on muutama Hurrin laite, muut Davidia jotka ei ainakaan minulle kovin hyvin sovellu. Suspensio löytyy, jumppareilla vain hiukan hakusessa kuinka narut laitetaan. Kylmäsavea käsiin sain, mutta kukaan ei osannut sitä laittaa tai ottaa pois ja savea oli vain pieni kreikkalainen jugurttipurkillinen joten niukkaa savea ja opetusta :)

Kuulin että perjantaina on kauppareissu kaupunkiin. Ja niimpä ilmoittauduin reissuun mukaan ajatuksin että saan kaikki asiani hoidettua. No, kun lähdimme kysyin voisinko käydä pikaisesti Lidlissä sain vastauksen että minut heitetään sinne (pitkin hampain) ja haetaan jossain välissä (noin 15 minuutin päästä) takaisin kyytiin ja toisen ryhmän mukana käymään sitten apteekissa ja citymarketissa asioilla. Seisoin 15 minuutin päästä kaupan ulkopuolella odottamassa kyytiäni joka saapui puolentunnin odotuksen jälkeen ja kun jo kaikki olivat käyneet kaupassa, joten minun vuoksi piti odottaa kun kävin sitten apteekissa ja tosi pikaisesti huonekaverilleni hakemassa sukat cittarista. Että seuraavalla kerralla menen taksilla kiitos, koska paljon jäi tekemättä ja yleensä kaupunki näkemättä kun niin kiireellä piti mennä.

Ravintolan ruoka täällä on ihan ok. Vaihtoehtoja on yleensä useampia, paitsi eilen oli vain nakkisoppaa ja salaatteja, söin salaatteja päivällisellä. Salaatteja on monenlaista ja kasviksia. Aamupalalla puuroa, jugurttia yms. normaalia mut ei mitään amerikkalais tyylistä kuten joissakin hotelleissa, suurinpiirtein nakit ja muusi aamiaiseksi.

Talosta löytyy putiikki jossa on monenlaista myytävää kuten, housuja, paitoja sukkia, shampoot ja muut tarvikkeet, myös nalleja ja kortteja yms. Samanlaisia kuin Apilassakin.

Ulkopuolelta myyjiä käy kuten Apilassakin. On korumyyjää ja laukkumyyjää yms.

Huoneet on kahden hengen huoneita ja tilavia. Henkilökunta 24h paikalla ja avuliaita sekä ystävällisiä. Minulla kämppis tosi ihana ja mukava "parkkis" Liisa. Juttua piisaa ja samoja kiinnostuksen kohteita. :)

Lääkärinä Fysiatri (minulla) ja osasi pistää kortisonia olkapäähän oikein hienosti. :).

Mutta taas myöhemmin lisää ja kuviakin jos vain saan niitä otettua. Kiirettä täällä piisaa ettei viikolla taho ehtiä muuta kuin paikasta toiseen juosta. Ja luvassa ainakin vielä rodeoratsastusta ;) :D  ... jatkuu...

Toinen viikko takana ja muutaman päivän on flunsssa kiusannut. Kurkku tuli kipeeksi ja ääni meni totaalisesti, sitä on ollu täällä liikkeellä. Muuten on mennyt hienosti ja yleisesti mieliala kohonnut ja uusia ihania tuttavuuksiakin on tullut. Nintendo wiitä on pelattu, keilattu ja golfattu :). Sunnuntaisin täällä on aina oikein juhlallinen lounas, alkuruoka (keitto), pääruokana useita vaihtoehtoja ja ihanaa jälkkäriä. Ainut huonopuoli on että lihoo, mutta noh kotona sitten taas tiukka linja. Huilimossa olis pitänyt käydä harjoittelemassa karaokea mutta ei tällä kurkulla nyt paljon laulella. Kaupungissa käytiin viikolla kämppiksen kanssa kiinalaisessa syömässä ja oli aivan mahtavaa hyvää ruokaa. Hoidot on olleet hyviä ja kaiken on saanut jos on pyytänyt. Reiman tehtaanmyymälässä pitäs vielä ehtiä käymään. Lonkka on ollut kipeänä ja kävely hankalaa, oliskohan flunssasta johtuva. Mutta taaas jatketaan....

No niin kerkesin jo kotiin asti ennen loppupäivitystä :) Loppu kuntoutus meni sitten keuhkoputkentulehdusta sairastaessa ja antibioottikuurilla, piti kai Kankaanpäähän asti sitäkin mennä sairastaan. Muuten kuntoutus oli aivan upea ja uudestaan pitää päästä ensi vuonna. Reiman myymälään en ehtinyt enkä jaksanut koska flunssa kiusasi. Loppujaksosta oli sähkärikin käytössä ku selkä kipeyty ja toimintaterapeutin kanssa keskusteltiin keittiöön satulatuolin hankkimisesta sekä sähkömopon tiedustelusta josko olis mahdollista saada mulle sellainen. Oli ihana ku sain uutta innostusta monenlaiseen toimintaan, ideoita ja puhtia. :) Nyt vain kevättä kohti uudella tarmolla ja iloisella mielellä.... :D

Kuva "Meidän sakista" :) Ihania uusia tuttavuuksia ja aivan mahtavia ihmisiä jää oikeen ikävä.

IMG_0627-normal.jpg