Nyt sitten on enää kaksi ja puoli kuukautta vuoden vaihtumiseen. Kylläpäs tuo aika rientää kun on mukavaa :).

Olen ollut esiintymässä seniorimessuilla ja kouluttamassa uusia vapaaehtoisia ja kivaa on ollut niinkuin vapaaehtoistoiminnan kuuluu ollakkin.

Selkä on ollut hyvässä kunnossa, no hiukan kipuilua pitempään istuessa, mutta pärjään sen kanssa ihan hyvin. Kirurgi oli leikkausmielessä heti mutta mää sanoin, ei, nyt ei ehi :)

Lääkkeet toimii, hiukan on ollut pikkunivelissä kipuja ja turvotuksia, ne on nää syksyn ilmanvaihtelut ja pakkaselle vaihtuminen jotka mulla tekee.

Kädentaitokerho on aloittanut toimintansa ja on olleet mummot kyllä innokkaita kerholaisia, hyvä näin. On kiva ohjata ihmisiä jotka ovat innokkaita muistisairaudesta huolimatta.

Koulutuksia on ollut paljon, omia ja sitten myös sellaisia joissa olen toiminut kouluttajana. Puhelinrinkikoulutuksessa kävin ja mukavalta toiminnalta se vaikuttikin ja varmaan ensivuoden puolella sitten minua hyödynnetään esim. Omaishoitajat ja Läheiset ry:llä.

ODL:n vapaaehtoiseksi menin erääseen hoivakotiin ja siellä vedän porinapiiriä ja tuolijumppaa sekä sitten joulukuussa askartelua.

Kuntosaliohjaajana myös olen aloittanut Oulun Kunnonlähteellä. Siellä on sellainen 10 hengen porukka, ikä +65, aktiivista sakkia hekin.

Toimintaa riittää ja mieli on korkealla :) Sähkömopolla on tullut vähemmän ajeltua kun ilmat kylmeni. Talvikengät on tulossa, samaa Xelero mallia kuin aiemmat kesä-ja vapaa-ajan kengätkin.

Tuettu loma Härmän kuntokeskuksessa lähenee jippii, odotan sitä innolla :) Menen viikoksi sinne lepäileen ;) enpä ole ennen sielläpäin käynytkään. Kauhavalla kuulemma on tämä paikka, kiva nähdä sekin :)

Mutta nyt taas on aika jatkaa askareita ja kirjoittelen taas kunhan jotain aihetta ilmenee ja muistakaa lukijat että aina voi laittaa s-postia suoraan jos haluaa. [email protected]

Tsemppiä ja hyvää syksyä ja Joulun odotusta...