Rokuan kuntokeskuksessa jo kolmatta päivää ja nyt jo lihakset jumissa. Eilen kuntosalia aamu 8:sta lähtien. Kummallisesti ne täällä ovat jaotelleet noita juttuja ku eilinen oli pelkkää kuntosalia eikä mitään muuta. Siis aamu 8 kuntosali klo 9 kuntosali (oli vaan eri salissa) klo 13 kuntosali. Jossain vaiheessa sitten kysyin suspensiota, no kyllähän  täällä suspensiokin löytyy ja pari ihmistä jotka osaavat sitä jollain tavalla käyttääkkin. Nooh muita hoitoja onkin sitten aika niukasti meikäläiselle.. allasta tietty muutama kerta.. Niin no juu olihan sitä illalla kaikkein parasta liikuntaa niin että jalkapohjat ja päkiät on nyt kipeinä.. nimittäin tanssin pyörteissä illalla piti tuolla ravintolan puolella käydä. Ja kun talossa on noin 60 miestä ja 20 naista niin hohhoijaa että sai kyllä tanssia. Ja hehheh tänä aamuna sitten oli liikuntaryhmä ja arvatkaa mikä meillä oli teemana...NAPATANSSIA, että oli jalat kipeet. !!! Kämppis on onneksi kiva ja onhan täällä muutama juttukaverikin löytynyt.

Juu ja sitten täällä on joku laajennusremontti menossa, tuossa just huoneen ikkunan alla isot kaivurit ja työmiehet myllää ja huutaa (kauheita ne on kiroileen), että nauti tässä nyt sitten.

Kokemuskoulutus koulutehtäviä olen täällä yrittänyt tehdä ja opiskella esiintymistaitoa ja puheen pitämistä.

Täällä nyt sitten vierähtää 14 päivää, eli tuonne 23 päivään ja sen jälkeen sitten taas 28 päivä on Kemiin meno ja siellä sitten pitäisi kertoa "oma tarina". Kyllä on alkanut eri rytmi elämässä ku pääsi pyörätuolista ylös, ja onhan se mahtavaa ku on niin energinen olo koko ajan, ku ei ole kipuja (siis selässä tai jalassa). No tarttee kai jatkaa taas kirjoittamista myöhemmin, ku pitää rientää täyttämään maha hyvällä ruoalla... :o)