Elämä kotona sujuu taas normaaleissa uomissaan. Kuntoutuksen jälkeinen väsymys on haihtunut ja nyt jaksaa taas käydä lenkillä, ensi viikolla uimaan ja salille. Tilasin myös Zumba dvdn että pääsen kokeilemaan uutta liikunta/tanssi muotoa, pitäisi sopia hiukan soveltaen myös meille reumaatikoille. Tules samban innoittamana haluan kokeilla tätä tanssiliikuntaa. Rytmi on aika vauhdikasta mutta kilot pitäisi karista jos jaksais vaikka 2 kertaa viikossa tehdä ohjelman. Kerron asiasta kokeiltuani sitä muutaman kerran. KESÄKSI KUNTOON ;)

Selkä on ollut hiukan kipeä, siis lihakset, mutta jos vaikka ensi viikolla oma jumppari hieroisi selän niin kyllä se siitä helpottaa. Jalkapohjissa on tuntunut olevan tulehdusta, on vaikea kävellä. Kevät on tulossa ja ilmat vaihtelee ja sen tuntee nivelissä.. :(

Oulussa on lunta niin maan pirusti että kuinkahan tästä selvitään ilman isoja tulvia.. huh huh.. ja kohta taas tulee loska kelit ja mites sitten suu pannaan ku ei kumisaappaita voi laittaa jalkaan jäykkien nilkkojen vuoksi.. hmm ei ole elämä helppoa..mutta nautittvaa se vaan on ..pienet asiat kuin aurinkoinen päivä ja ystävän puhelu piristää kummasti.. :))

Ihanaa kevättä kaikille :)