No niin kevät on edennyt jo huhtikuun puolelle ja aurinkoisia päiviäkin on jo nähty. Vesi tippuu räystäiltä ja päivälämpötilat on siedettävät, näin se kesä lähenee. :)

Minusta tehtiin lehtijuttu Forum24 lehteen ja tässäpä linkki sille sivulle käykää lukemassa. http://www.forum24.fi/uutiset/leikkauspoydalla-32-kertaa

Olin siis elävänä kirjana nimeltä 32 x leikattu ja siitä poiki tuo lehtijuttu. Ihan mukava kokemus se oli ja onneksi kommentitkin on olleet ihan positiiviset asiasta.

(Elävät kirjat ovat oikeita ihmisiä, jotka ovat todella sitä, minkä nimen kirjalleen antavat. Kirjat eivät siis ole näyttelijöitä tai roolissa. Elävän kirjaston kirjat edustavat sellaisia ihmisryhmiä, jotka ovat yhteiskunnassa usein ennakkoluulojen, stereotypioiden tai rasismin kohteena. Kirjat ovat usein eri vähemmistöjen edustajia, esimerkiksi kulttuurin, uskonnon, aatteen, ideologian, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen tai ulkonäön takia. Sen lisäksi kirjat voivat olla esimerkiksi ennakkoluuloja kohtaavien ammattikuntien tai harrastusten edustajia. Tai jostakin muusta syystä ennakkoluuloja kohtaavia ihmisiä.)

Kävin reumayhdistyksen reissullakin Kemissä konsertissa ja hotellissa olimme 1 yön, kiva reissu oli.

Nyt on ollut hiukan väsyneempi olo kun on ollut tulehduksia ympäri kehon. Olkapää ja selkä pahimpina ja kai ne alkaa kohta tuon olkapään leikkaamaankin, on se sen verran kipee. Alaselän kivut on palanneet mutta onneksi ei vielä ainakaan ole hermokipua pahemmin, vaan paikallista SI nivelen kipua. Iso varvas on kans kipeä niin ettei oikein saata kävellä. Leukanivel poksuu pois paikoiltaan tämän tästä huh huh on vaikea syödä. Noh kirurgi soittelee tänään ja katsotaan sitten mille aletaan.

Luin reumaliiton sivulta jutun Reumaconin valmistuksen lopettamisesta, että sekin vielä, lääkkeen vaihto edessä ja sehän ei koskaan ole mukava ruljanssi. Kivut palaavat ja menee aikaa ennen kuin sopiva lääke löytyy, saa nähdä mitä tästä taas tulee.

Minä aloin AVEK henkilöksi. Se on ihan mukavaa toimintaa, saa tavata uusia ihmisiä ja ompahan jotakin tekemistä.

(AVEK -toiminta on ikäihmisille kohdennettua ystävätoimintaa, jota toteutetaan tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Avekit tapaavat ikäihmisiä heidän kotiympäristössään. Toiminnassa tärkeintä on yhdessä oleminen ja tekeminen.)

Mutta jatkan taas kunhan aihetta ilmenee. Hyvää ja kaunista kevättä kaikille lukijoilleni ja kommentoida saa. :)