Nyt on reuma aktivoitunut oikeen kunnolla. Sormet turvoksissa ja olkapää niin kipeä ettei mitään voi tehdä, ei edes nukkua. Hb laskenut reilusti, väsyttää. Selkää särkee ihan kamalasti, välillä jopa manuaalista p-tuolia käyttänyt taas. Sain ajan reumatologille oysiin vasta kk päähän, piikkejä tarvisi pikaisesti. Sitten soittelin tk:n reumahoitajalle ja kyselin eikö ole tk:n puolella enää lääkäriä. Sain tietää että entinen reumalääkärini ottaa vielä vastaan maanantaisin. Nyt aika on sitten 6.5. Vaihdetaan lääkkeet Embrel Humiraan ja Reumacon Metojectiin. Selän 3 nikama on luhistunut ja sen vuoksi kivut..aika selkälääkärille tulossa, saa nähdä taasko sitä joutuu leikkauspöydälle tuon takia. Harmittaa...!

Mutta positiivista.. kesä on tulossa ja aurinko paistaa, olen voinut istuskella pihalla ja nauttia auringosta, ihanaa. Voi olla että saan sähkömopon käyttööni, sitten pääsen huristelemaan raitille :) varokaa mummot ja männynkävyt :D.

Venla tyttönen kasvaa ja voi hyvin, onneksi. Terve tyttö, reipas ja oppinut paljon jo sanoja, parasta aikaa tuo 1-3 vuoden ikä.

Yhdistyksen kevätjuhliin olisi tarkoitus mennä 7.5, pukukin on ostettuna :).

Seurava elävä kirja on teatterilla 24.5 lasten ja nuorten festivaaleilla, siellä sitten taas kirjana. Kesällä tulee ainakin yksi koira hoitoon.

Korttejakin olen kaikesta huolimatta saanut tehtyä noin 40 kpl. Pitää aloittaa ajoissa sitten joulukorttien teko ettei taas jää viime tippaan ja sitten viikossa saa vääntää 40 korttia, ku kysyntää on kumminkin.

Avek toiminta on käynnistynyt mukavasti ja minua on pyydetty myös puhumaan vanhuksille reumasta sekä pienapuvälineistä.

Ja nyt kirjan pariin ja toivottelen hyvää vappua kaikille ja kaunista kevään jatkoa.

:)