Kesä meni ihan mukavasti, vaikka kelit ei oikein kesäiset olleetkaan. Heinäkuun lopussa vasta oli muutamia lämpimiä +20 päiviä. Jalkapöydät on olleet tosi kipeät, mutta olen yrittänyt sinnillä kävellä 2km matkaa 2x viikossa, väliin on joutunut antamaan kivulle periksi. Altaalla olen kuitenkin käynyt säännöllisesti 2x viikossa 45min, nyt vain on ollut viikon tauko kun isovarpaan kynsivalli tulehtui ja sain siihen antibiootti kuurin ja reumalääkkeet tauotettiin. Ensi viikolla aion alkaa käymään 3x viikossa altaalla vesijuoksussa, että saisin kuntoa kohotettua 20.8 mennessä, silloin on kyynärpään tekonivelen korjausleikkaus.

Jotenkin on tänä kesänä, ensimmäisen kerran elämässä, ollut sellainen luovuttamisen tunne. On niin monta paikkaa renklaamassa yhtaikaa että alkaa ärsyttämään tämä sairaus. Yleensä en välitä, mutta nyt kun on päässyt vapaaehtoistyöhön mukaan ja se on niin ihanaa, niin ottaa päähän kun aina joutuu leikkaukseen ja sairaslomalle, kun haluis vain tehdä hommia. Suututtaa tää sairaus. Noista jalkapöydän kivuista kysyin reumatologilta niin hän sanoi että ei kai niille voi mitään ku niissä on niin paha nivelrikko ja nilkatkin on jo täysjäykät. Kysyn kyllä asiaa vielä kirurgilta kun hänen juttusilleen pääsen. Tässä kuvat jalkateristäni. Nuolien kohdalla näkyy selvät muutokset ja siellä tietysti myös kipu.

nimet%C3%B6n.jpg

Kohta saan onneksi kelaustehostimet manuaali pyörätuoliin niin pääsen sitten taas helpommin kulkemaan isommissa kaupoissa ja ehkä Ikeaankin :) Nyt se on ollut vähän hankalaa. Pyysin myös kuljetusboksia auton katolle mutta saa nähdä suostuuko apuvälinekeskus sitä laittamaan, yritän kuitenkin koska en saa tuolia itse autoon taikka pois sieltä. Sain apuvälineenä uudet sandaalit. Klaveness malli, todella hyvät jalassa. No, elämä jatkuu ja syksy saapuu, leikkauksia tulee ja menee. Minä kirjoittelen taas kun on aiheita :)

20007_10153459039867980_8950369040542344