No niin eilen kävin ottamassa sen sikapiikin ja olihan se nopeaa toimintaa tällä kertaa. Hyvin oli järjestetty asiat kaupunginsairaalalle. No illalla sitten alkoi huimata ja ääni meni käheäksi, hiukan flunssainen olo ja yöllä sitten tuli käsivarsi kipeäksi niin ettei paljon nukkua voinut. Vieläkin käsivarsi kipeenä mutta flunssa meni ohi. 

Täällä sitä taas kuntoutusta jatketaan.. Oli täällä ollut kuulemma jonkun reumaporukan pikkujoulutkin viikonloppuna ja minä tietty kotona ku olis ehkä saanut nähdä tuttujakin.. voi harmi..

No huomenna maanantaina alkaa taas ohjelma tiukka ja tulee emännästä piukka heh heh.. vaikka ei tällä ohjelmalla piukaksi tulla.. aamulla klo 9 henk koht fysioterapia ja klo 14 allasterapia eikä muuta !!!! No omatoimisuus kehiin ja kuntosalille ja ehkä ulkolenkki muuten käy aika pitkäksi.

No ompahan aikaa lukea noita esiintymistaidon kirjoja ja oppia HYVÄKSI luennoiksijaksi kun on tuota jännitystä ja ramppikuumetta huh huh... 28.11 olis sitten seuraava KoKo päivä Kemissä ja pitäs tätä omaa tarinaa kertoa juu.. No kai se siittä menee taas..