Hmm jotenkin sitä on kai tuolla Apilassa Kangasalla tottunut niin hyvään ettei täällä tunnut yhtään hyvältä tää kuntoutus ja koti-ikävä on jatkuvasti.

Ruoka on yksitoikkoista, kalaa jossakin eri muodossa joka päivä, paitsi no kieltämättä tänään oli lihakeittoa..ensimmäisen kerran ja oon ollut täällä jo 10 päivää..!

Kuntosali täällä on todella hyvä, ihanat Hurrin laitteet joilla jopa minä voin tehdä liikkeet rikkomatta itseäni. No allas menettelee, mutta tuo suspensio on kyllä uskomattoman vähän käytössä ja ei sitä osaa oikeastaan kukaan laittaa, jos en itse osaisi neuvoa en kyllä viitsisi sitä käyttää ollenkaan koska aika menee siihen että opetellaan laittamaan normaali polkuharjoitus..voi voi.. Olenkohan oppinut liian hyvälle Kangasalla vai onko tämä todellakin näin huono paikka reumaatikon kuntoutukseen, mene ja tiedä.. Onkohan muilla reumaatikoilla kokemuksia täältä ??

Onhan täällä se kiva puoli että täällä saa käydä illalla ravintolassa tansseissa, mutta ei siellä mitään kyllä köyhä juoda voi ku on niin tuhottoman kallista esim. siideri jotain 9 euron luokkaa.

Eka viikon oli kiva ryhmä johon pääsin mukaan. Siinä oli monenlaista ihmistä ja sairautta, mutta kaikki olivat noin suurinpiirtein saman kuntoisia. Tämän toisen viikon ryhmää en oikein ole vielä tavannutkaan. Se on aina inhottavaa ku joutuu kesken vaihtamaan ryhmää, just ku pääsee tutustumaan niin toiset lähtee kotiin. Tämä on yksilökuntoutumisen huonoin puoli, ei oikein pääse minkäänlaiseen ryhmään mukaan ku tulee eri aikaan kuin muut.. No onneksi ensiviikolla pääsen maanantaina kotiin.